Dankó Béla

SzarvasRákóczi út 2.2. választókerület
2018 Jul. 17 18:50

Átadták a felújított orvosi rendelőt Köröstarcsán

Köröstarcsa Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban, így a településre összesen a program keretében 359 millió Ft támogatás érkezik.

Első lépésként a helyi orvosi rendelő újulhatott meg a támogatásnak köszönhetően. A rendelő átadó ünnepségén Lipcsei Zoltán polgármester úr tájékoztatta a résztvevőket, hogy a beruházás keretében a több mint 30 éve épült Egészségházban sor került a nyílászárók cseréjére, a külső hőszigetelésre, napelemek elhelyezésére, a belső felújításra, emellett eszközbeszerzésre is sor került és megújult a szolgálati lakás is.

Dankó Béla országgyűlési képviselő kihangsúlyozta, hogy kiemelkedően fontos, hogy az önkormányzatok intézményeik épületét felújítsák, de még fontosabb, hogy Köröstarcsán az egészségügy területén került erre sor. A kormány az egészségügy területén számos fejlesztést hajtott végre, és továbbiakat is tervez, mindezt jól mutatja, hogy 2019-ben 647 milliárd Ft-tal több jut egészségügyre, mint a 2010-es költségvetésben.

 

Dankó Béla

Szarvas, Rákóczi út 2.
friss hírek
eseménynaptár