Dankó Béla

SzarvasRákóczi út 2.2. választókerület
2019 May. 20 20:58

„A bevándorlást meg kell állítani”- lakossági fórum Gyomaendrődön

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettese érkezett Gyomaendrődre, ahol Dankó Béla országgyűlési képviselő vendégeként tartott előadást a bevándorlás veszélyeivel kapcsolatban.

 

Dankó Béla, országgyűlési képviselő köszöntőjében aláhúzta, hogy napjaink meghatározó témája a migráció kérdése, ami az Európai Parlamenti választások idején foglalkoztatja az európaiakat. A jelenlegi brüsszeli vezetés lehetőség szerint minél több migránst szeretne betelepíteni Európába, amely tarthatatlan és zsákutcába vezet. Elmondta, hogy ezek a bevándorlók az itthon termelt javakat szeretnék fogyasztani, de igazán nem akarnak hozzátenni a közösséghez, s ezáltal óriási problémákat generálnak. Ezért fontos, hogy olyan vezetése legyen az Európai Parlamenti választások után Európának, amely nem ezt a nézetet osztja, s kérte a tisztelt megjelenteket, hogy minél többen menjenek el szavazni 2019. május 26-án és józanul gondolkodva a Hazánk és Európa érdekeit szem előtt tartva adják le voksukat.

 

Németh Szilárd kiemelte előadásában, hogy nagyon súlyos Nyugat-Európa helyzete. Franciaország helyzetéről elmondta, hogy egyes részein már visszafordíthatatlan a migránshelyzet, főleg a jelenlegi nyugat-európai politikával, mivel egyre több migránst terveznek behívni. Hangsúlyozta, hogy Brüsszelnek nagyon erős városnak kell lennie, nem csak azért mert Belgium fővárosa, hanem mert a NATO-nak és az Európai Uniónak is a központja. Alelnök Úr prezentációjában hangsúlyozta, hogy egy Nemzeti Konzultáción a Kormány megkérdezte az embereket, hogy szeretnék-e a migrációt. Jelenleg az ellenzék a bevándorlásban látja Európa jövőjét. Példaként elmondta, hogy a németek hivatalosan beengedtek 1,5 millió migránst, de 900.000 főről nem tudják, hogy hol található az országban. Aláhúzta, hogy nem a brüsszeli bürokratáknak a bevándorláspárti politikáját kell itthon képviselni, hanem a magyarok érdekeit, s a keresztény kulturális érdekeinket kell Brüsszelben képviselni, ami nem ugyanaz, ezért is fontos a május 26., hogy meg tudjuk állítani a bevándorlást. Nem csak a magyarokat foglalkoztatja, hanem Európát is, mivel egész Európában jelenleg a bevándorlás és a terrorizmus kérdését tartják az emberek a legfontosabbnak. Német Szilárd emlékeztette a hallgatóságot arra, hogy ma az alkotmányunk világosan leírja, hogy nem alkalmazható Magyarországon a határnyitás politikája és nem alkalmazható Magyarországon a kötelező kvóta sem. Nekünk nem kell a terrorizmushoz hozzászokni – hangsúlyozta.

 

Dankó Béla zárszóként elmondta, azt reméli, hogy segített a Fórum annak a döntésnek a meghozatalában, hogy melyik listára kell szavazni május 26-án és kérte a hallgatóságot, hogy mindent tegyenek meg azért, hogy környezetünkben minél többen menjenek el szavazni, mert fontos az, hogy minél több józanul gondolkodó politikust juttassunk be az Európai Parlamentbe, hiszen látható, hogy ez mindannyiunk érdeke.

Dankó Béla

Szarvas, Rákóczi út 2.
friss hírek
eseménynaptár