Dankó Béla

SzarvasRákóczi út 2.2. választókerület
2020 May. 29 20:32

Három szakaszban nyílik meg a támogatási program

Az Agrárminisztérium három szakaszban hirdeti meg a Gazdaságvédelmi Alap által a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak kezelésére biztosított 25 milliárd forintnyi, támogatási programot, amelyek a mezőgazdasági termelőket, termelői szervezeteket és élelmiszeripari vállalkozásokat segítik.

Tovább »
2020 Apr. 29 21:19

Anyák napi köszöntő

 

Május elejére beérik a tavasz és már-már a nyár küszöbén állva tartja karjaiban zölden, virágosan, üdén a szunnyadó jövendőt az anyatermészet.

Tovább »
2020 Apr. 6 19:52

Húsvéti köszöntő

 

A tél elmúltával, a kert, a határ zöldülésével egyúttal mi, emberek is a jövendő, a remény felé fordulunk gondolatainkban, lelkünkben egyaránt. A kikelet lendülete, az újjáéledő természet időtlen ereje az örök megújulás, a továbblépés üzenetét hozza el közénk. Ám ezen üzenet mélyebb értelme, emberi léptékű valódi jelentése a Megváltó halálának és feltámadásának csodáján keresztül érhet el hozzánk igazán.

Tovább »
2020 Mar. 4 10:26

Nőnapi köszöntő

Kedves Ünnepeltek, Tisztelt Hölgyeim!

Nincs olyan csodája a világnak, mely önmagában mutatná meg lényegét, hiszen minden, amit szemlélünk, valaminek a tükrében, valamihez viszonyítva mutatja meg valódi arcát, igazi értékeit.

Tovább »

Dankó Béla

Szarvas, Rákóczi út 2.
eseménynaptár