Dankó Béla

SzarvasRákóczi út 2.2. választókerület
2019 Dec. 11 08:11

ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

Vannak napok, melyek különös erővel ragyognak felénk a dolgos, néha talán szürkének tűnő hétköznapok végtelen sorából. Ünnepeink ezek, életünk nagy fordulópontjai melyek egyedivé teszik létezésünket. Ám ezen ünnepek közül is kiemelkedik az, mely összekapcsol mindannyiunkat embertársainkkal, szeretteinkkel, melyre mindenki tisztelettel, szeretettel tekint szerte a keresztény világban, sőt még azon túl is.

 

Karácsony…. Egy szó, mely jelent csodát és a Megváltó által valósággá vált ígéretet is egyben. Egy szó, amely nem hiányzik egyikünk életéből sem, noha minden lélekben más és más érzéseket, meséket, emlékeket, hitet és megélt boldog perceket rejt.

 

A karácsony csodája határtalan és végtelen, véletlenül sem mérhető az üzletek ilyenkor felénk sugárzó talmi fényjátékaihoz, az agyafúrtan kitalált újabbnál-újabb ajándékok okozta percnyi örömökhöz. Ez a csoda bennünk lakik, és csak általunk válhat valósággá.

 

Kívánom, hogy kézzelfogható, megélhető valósággá váljon minden lélekben és minden családban ez a csoda, az ünnep reánk váró napjaiban.

 

Áldott, békés karácsonyt kívánok mindannyiuknak!

 

Dankó Béla

 

országgyűlési képviselő

Dankó Béla

Szarvas, Rákóczi út 2.
friss hírek
eseménynaptár